lördag 27 juli 2013

En vecka på Österlen.

Just hemkomna från en fantastisk vecka på Österlen, Detta vackra , varma, doftande landskap som vi trivs i gott, denna gången hyrde vi en liten mysig stuga eller rättare sagt ett renoverat höns och gethus!
Det var jättefint och precis lagom för oss två och våra tre basenjisar! Det var härliga ytor att vandra på med hundarna och dom var rejält trötta efter varje dag.
.På måndagen kom Anna-Karins mor och far å hälsade på, vi grillade några härliga lammbiffar, drack gott vin, lite bad hann vi också med!

En dag gick vi en led från där vi bodde till Kåseberga, leden gick längs med havet upp och ner över kullarna, där betade massor av kor och man var tvungen att klättra över stegar av olika typer för att komma vidare, lite bökigt med tre hundar samtidigt som det är ström i vissa utav övergångarna, med det gick bra och väl framme vid Kåseberga satt det fint med en stor kall öl och en god lunch på Kåseberga bistro & cafe.

Något som vi inte vart med om förut var att det var så varmt i vattnet, 20-22 grader, ganska ovanligt här så det var himla skönt att bada, vi hittade en alldeles egen liten fin plats att vara på  dagarna när värmen var för mycket! Där låg vi och bara njöt.......hundarna hade fått ett parasoll att vara under så dom hade det gott!

Rebecka W och hennes Pinot kom ner och hälsade på Torsdagen, jättetrevligt, vi åt gott och hade det bara bra och Pinot fick träffa sin flock!
Sen visade Rebecka oss till ett fantastiskt cafe, Olof Viktors cafe i Glemmingebro, VILKA mackor å vilka bakverk, kan verkligen rekomenderas!!

Kan också berätta att Pinot och Benji passade på att rymma när Anna-Karin var lite ouppmärksam i några sekunder, Pinot sprang några frivarv runt husen medan Benji det lilla matvraket passade på att besöka köket i ett av husen, hon skall alltid in i någons kök när hon får möjligheten till detta!
Men lyckliga var dom i alla fall!

Så nu väntar ett lååååångt år innan vi åker ner till vårt älskade Österlen igen, troligtvis samma hus för där trivdes vi riktigt gott!
 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar